Od 19. do 21. oktobra bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal 53. sejem za zdrav življenjski slog Narava-zdravje.

Letošnje vsebine bodo poudarjale pomen zdravja, zdrave prehrane, gibanja in dobrega počutja ter okolja in stika z naravo. Namen  sejma je povečati ozaveščenost o zdravem načinu življenja. Na sejmu bodo izvajali brezplačne meritve (krvni tlak, holesterol), različne delavnice in ozaveščali o problematikah kot so srčno-žilne bolezni, celiakija, demenca in ponudili rešitve za spodbujanje boljšega razumevanja in podpore prizadetim.

Tudi letos bo v ospredju zdrava, lokalno pridelana in sveža hrana. Na sejmu boste lahko spoznali ponudnike domačih mlečnih izdelkov, medu, gob, sadja in zelenjave, različnih olj ter izdelkov s čilija.

Udeleženci sejma lahko raziskujete najnovejše trende ekološke nege kože in aromaterapije, odkrivate čudeže naravne kozmetike ter se udeležite poučnih predavanj o osnovah nege kože in zaščite kože pred UV sevanjem tudi pozimi. Za tiste, ki vas zanimata narava in eksotične živali, bo vzporedno s sejmom Narava-zdravje potekala 30. BIOEXO razstava eksotičnih živali. Obiskovalci boste imeli priložnost spoznati edinstven živalski svet in pomen varovanja biotske raznovrstnosti.

Z eno vstopnico si lahko ogledate obe prireditvi.